lunes, 28 de septiembre de 2009

SALVEM EL C.F.CANET

El passat dijous 24/09/2009 l´alcalde Joaquim Mas va constatar un cop més el nul interés que té per l´esport a Canet i més concretamente per un club amb 90 anys d´història al poble. I ho va fer davant dels responsables del club.
El C.F. Canet s´està morint. Aquesta és la realitat.
Canet és una de les últimes poblacions de la comarca sense gespa al seu camp de futbol i això està provocant que any darrera any la dificultat del club per fer equips vagi augmentant.
Si el futbol base desapareix, desapareixerà el club i un element de cohesió social i de participació a nivell local important.
L´actual junta directiva encapçalada per en Román Pascual ja anunciat que si l´ajuntament no posa fil a l´agulla en un any marxaran.
Aquesta és una història de promeses incomplertes i de terminis no executats que ha acabat amb la paciència de club, pares, jugadors i aficionats del futbol a Canet.
El més greu de tot és que el club ja ha presentat en diverses ocasions vista la poca voluntat del club a solucionar el problema, vies de financiació pels poc més de 150.000 euros que val col.locar la gespa al camp de futbol.
Solucions n´hi han.
Falta una voluntat decidida de l´equip de govern a tirar endavant un projecte que faci viable el futur inmediat de l´entitat.
La gent del futbol a Canet estem cansats i derrotats i exigim la gespa al camp de futbol en el termini d´un any.
És un problema de gestió.
Pel camí s´han perdut diverses subvencions i cobrament de diners que han anat a parar a altres regidories amb més “prioritats culturals”
A un any i mig de les eleccions començarem a escoltar promeses per part del PSC i d´ERC donant solució al problema del futbol a Canet. No han sigut capaços en 6 anys d´aconseguir-ho.
Nosaltres ho farem. És una necessitat de poble i de l´esport a Canet.






No hay comentarios:

Publicar un comentario