miércoles, 18 de noviembre de 2009

Canet vol el canvi

VOLEM EL CANVI

Desde la perspectiva que dona el fet de viure desde fa més de 10 anys a Canet, desde la molta o poca experiència que pot donar el fet de portar pràcticament tres anys com a regidor i desde l´experiència que em pot donar més de cinc anys militant en l´únic partit que a opinió meva defensa millor les necessitats de la gent independenment del color polític d´aquestes, CiU volem liderar el canvi que Canet i la seva gent està demanant.
Fer oposició, criticar la gestió del govern a qualsevol municipi i especialment a Canet, és molt fàcil. Però fer-ho de forma cosntructiva com el grup de CiU a Canet de Mar fem és una tasca més complicada.
I fer-ho quan l´actual equip de govern utilitza els instruments municipals per dificultar encara més aquesta tasca, la feina passa a ser doncs heroica.
Tot i així, CiU em aconseguit entre altres coses que l´ajuntament hagi de fer una auditoria de comptes, que el consistori escolti les demandes de diverses entitats i associacions amb problemes i em evidenciat pràcticament de forma pública les males relacions i el poc cohessionat que està l´actual equip de govern.
Les reunions per revisar el pacte de govern ja són habituals i això és un clar símptoma de la feblesa de l´equip de govern.
A més, tenim constància que el govern està prenent en consideració tots aquells paquets de mesures de caire econòmic que el nostre grup ha presentat ple darrera ple i que l´alcalde Mas ha rebutjat sistemàticament. Bon senyal.
Tot això fa que l´equip de persones que actualment volem liderar el canvi que Canet està demanant a crits estiguem més encoratjats que mai perquè la gestió dels recursos de tots siguin canalitzats de forma coherent, pràctica i absolutament transparent. És el nostre compromis.
CiU està treballant en una doble direcció. Per un costat, exigint a l´actual equip de govern que doni resposta aquelles mancances que el poble pateix i per altra banda s´ha començat a treballar perquè d´aquí 18 mesos la gestió dels recursos de tots els canetencs es faci de forma molt més encertada que en l´actualitat.
Però necessitem a tothom. Necessitem el recolçament i les ganes de canvi de tots.
Tots els partits i les persones que encapçalem qualsevol projecte no som res sense el suport, sense l´escalf de les persones que dia a dia construeixen el poble. El poble som tots, Canet som tots i l´ajuntament som tots.
Estem engegant trobades amb totes les associacions, empreses i entitats per copsar quines són les necessitats reals del poble, estem treballant per formar un equip de gent potent, engegarem a principis d´any actes i xerrades on tots poguem participar i cohessionat i per damunt de tot estem treballant per fer un programa amb les solucions que Canet necessita.
Solucions reals que donin resposta als problemes globals del poble. Quan diem global ens referim a solucions que no només satisfacin a uns pocs, sinó que satisfacin al conjunt dels canetencs i a tot el teixit productiu, comercial, esportiu, cultural i social del poble.
Ens necessitem tots, tots som Canet i tots volem deixar enrrera d´una vegada aquests anys de desgovern, de govern d´uns quants i de mala gestió que tant i tant de mal ha fet al teixit econòmic i social de Canet de Mar.
Canet necessita un tomb i entre tots ho acoseguirem!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario